Välkomna :-)

Hallå hallå...massa nya läsare...vad kul., Om ni undrar vart ni hamnat så är detta en blogg om helgens barnloppis i Marieholm, skåne. Marieholm ligger mellan Eslöv & Landskrona, det finns bussar som går hit om man inte har bil & det finns vägbeskrivning till loppisen i högerkolumn här i bloggen.

Detta är våran 5e barnloppis & vi blir bara bättre o bättre från år till år. Varje år har vi dock haft en massa fint kvar när vi stängt för dagen...så vi vill gärna ha fler besökare till våran loppis. Bilderna ni hittar här i bloggen under kategori "bilder höst 2010" är på saker som kommer att lämnas in till loppisen & som går att köpa på lördag.

DEN 4E SEPTEMBER 2010. KL 10.00 öppnar vi portarna.

Vill du sälja? vi har ett fåtal platser kvar, speciellt bland de lite större storlekarna från 98-170, vi har begränsat antal säljare varje gång.

VAD behöver DU inför säsongen?? Har barnen allt?? tjocktröjor...regnställ...stövlar...leksaker? bilstol?? En extra overall till dagis?? skriv upp en lista på vad du saknar,,... & välkommen på lördag att fynda det! Till en bråkdel av vad det hade kostat annars....

->Glöm inte att kika lite i bloggen bland inläggen & bilderna för att se om det är något du fastnar för...MEN kom ihåg att bilderna utgör ungefär en procent av allt som slutligen lämnas in.... MYCKET mer finns att FYNDA :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0