retro svampar

i strl 62/68


Barnloppis

I Reslövs Prästgård

Lördag 4e september med start kl 10.

Ni hittar vägbeskrivning i högerkolumn. :-)

Välkomna!

Större.

 strl 164

Tider för inlämning

Torsdag 15.30-18.00
fredag 15.00-17.00

Vi kommer att finnas på plats redan från 15.00 på torsdag...men första halvtimmen kommer främst att ägnas åt att ställa i ordning lokalen. Det går bra att komma redan då..men risken finns att man sätts i arbete ;)

Hämtning: Lördag efter 14.00


Lördag kl 14.00 är barnloppisen slut & vi delar gemansamt upp överblivna plagg/saker. Under tiden som uppdelningen sker försöker vi som hjälpt till under dagen att räkna ihop det ni sålt för & utdelning sker. Ett litet OBS....de första gångerna vi hade barnloppis hade vi inga kunder efter 13.00 ca & man kunde därför samla ihop allt tidigare... men nu denna gång räknar vi med att det finns kunder ända fram tills vi stänger.


Inlämnas....

-> Babybjörn bärsele 40kr
-> hoppgunga 40kr
-> flipperspel (stort)
-> 3 hjuliga sparkcyklar..
-> Gåstol
-> babygym
-> kombibarnvag
-> babyskydd (bilstol för baby)

samt MYCKET mera!!!!


lite mera bilder.

 strl 20
Rutigt i skjortväg... strl 80-92 10-15kr st. Bruna jeans strl 98 underst, 20;-


Att sälja?

Det finns några platser kvar. Vi har begränsat antal säljare så det är först till kvarn som gäller. Du som sålt tidigare behåller ditt gamla nummer men du måste anmäla att du kommer, annars får någon annan din plats :-)

Ni får ursäkta.

Att det mestadels postas bilder på kläder i små storlekar, vi kommer att få in kläder i större storlekar med...vi har kläder upp till o med 170 i storlek,både pojk & flick. Och som skrivits innan så är detta som visas bara en bråkdel av det som slutligen lämnas in.


 nya snickisar strl 68 från Kappahl.

Leksaker.


Pippi Långstrump & James (från Thomas tåget). Är lite utav det som går att hitta nu på höstens barnloppis.


Ni hittar all info här...

Om ni letar i menyn till höger & den info ni saknar är det bara till att fråga efter (lämna en kommentar). Info om inlämningstider kommer även inom kort.

För blöjbyte.

 Bra o ha... när man bytar blöja på köpcenter o andra ställen ute, underlägg som man lägger under barnet om man behöver byta i bilen eller om skötbordet är ofräscht.

Stickat & lurvigt

Är alltid bra att passa på att fynda... man behöver oftast nått stickat plagg nu inför höst-vinter...& skulle man råka fynda ett på Tradera så blir frakten oftast dyr... därför kan det vara bra att kika lite på just stickat.

 Stickad kofta H&M strl 74 med bohemiska mönster...
 Inte stickat men lurvigt...från Lindex strl 74
 Kabelstickad H&M även detta strl 74

 
PSSS....självklart kommer det in stickat & koftor i även andra storlekar...

Leksaker.

Är alltid stort när det är barnloppis. Ska försöka uppdatera med lite bilder senare...

 En sådan ska säljas. Perfekt att aktivera små små fingrar med... :D

Glöm inte

att vi finns på facebook.... om ni söker på barnloppis hittar ni våran grupp. :-)


 Lite mer av vad som ska lämnas in, detta är i strl 86-92 & är Me and I samt Molo.... fyndigt :-)

 pop samt didrikson strl 92 respektive 90

 Även detta i strl 86-92 lite blandat, gangstar meandi & pop bland annat....

Det kommer även att lämnas in:
-> Gåstol
-> Bilbarnstol (grillo som man med hjälp av adapter kan fästa direkt på vissa barnvagnar).
-> kombibarnvagn

Ändrat datum.

För våra säljares skulle har vi ändrat höstens datum till den 4e september. Vi vill gärna fortsätta att bli bättre o bättre :-) så vi hoppas på att få se så många av er som möjligt den 4e september :)

Riktlinjer för säljare

-> Märk dina saker/plagg ordentligt med lappar/tejp som inte ramlar av, frystejp är ett bra tips.. kolla bara så att den inte är såpass stark att man tar sönder plagget eller dess tryck när man drar bort tejpen. Att fästa lapparna med nålar är inte ok.

-> Du lägger själv upp dina plagg på storleks borden när du kommer, vi hjälper dig i mån av tid.

-> angående pris & vad som ska säljas? Allt som rör barn/baby/graviditet fungerar bra att sälja.., får ofta frågan om prissättning... det är svårt..bästa tipset är att sätta ett pris du själv skulle kunna betala för plagget/saken. Sälj bara det du själv skulle kunna köpa.

-> Alla plagg ska vara tvättade, ( vi kommer att plocka bort plagg som har "färska" fläckar el dyl. de återlämnas till säljare).

-> Plagg efter säsong.

-> Ang leksaker, det finns redan leksaker i byggnaden där vi håller våran barnloppis. Därför är det viktigt att ni märker era leksaker noggrannt. Skriv även på spel o pussel om det saknas något eller om det är komplett.

-> & glöm inte... alla hjälps åt att dela upp kläderna som blir över (du tar alltså tillbaka det som inte blivit sålt), efter varje gång hittills har det funnits en hel del kvarglömt, vi har inte möjlighet att ringa upp de som glömt något, du får själv komma tillbaka några dagar senare när det är öppet & höra om du känner att du saknar något. Annars lämnas det till Röda korset.

-> Du ansvarar själv för det du lämnat in, vi göra vårt bästa för att allt ska fungera bra & minimera svinn.

-> Efter 14.00 börjar vi sorteringen samt summeringen av allas pengar.


Har jag glömt något? Fråga eller kommentera på ! :)


Vad är en barnloppis?

Fick frågan innan... Därav ett inlägg om det :-)

På en barnloppis säljer man saker som är relaterade till barn/baby/graviditet. Det är kläder, leksaker, bilstolar, barnvagnar, skor...osv. Kavlitet & skick brukar vara mycket gott & det finns även helt nya saker att fynda.. Det är oftast inte favoriterna som säljes utan kanske de kläder man inte hann använda så mycket. Det är ett perfekt sätt att ge någon annan chansen att använda sakerna istället för att bara slänga iväg allt. Alla kläder som säljes ska vara tvättade innan inlämning.

Nu börjar vi...

Med lite av det som kommer med på höstens runda... & kom  ihåg att de bilder vi kommer visa här är bara en bråkdel av det som slutligen lämnas in. Det finns mycket mer att fynda...

Den första bilden blir på.... MÖSSOR,,,, för att det är så många som missar just mössor & vantar...Men det kan alltid vara bra att ha en eller två extra av just mössor o vantar....så glöm inte att kika efter just det :-)

 just dessa på bild 10:- st... (H&M, lindex, H&M)

4e september 2010

Klockan 10.00 som vanligt...är det dags för nästa barnloppis.... lika bra att ni skriver upp datumet! :-) Varmt välkomna... & glöm inte att kika in här lite då & då.. alla info ni behöver kommer att finnas här i bloggen & vi kommer att försöka uppdatera med lite av det som ska lämnas in till försäljning... :)

RSS 2.0