lite mer!

Nu är nästan precis allt inlämnat...vi har lite från två av de som hjälper till imorgon som ännu inte är ute på borden...annars är allt framme, jätte mycket fint både till pojk & flick! Massvis med kläder upptill 104, de större storlekarna finns med representerade, inte med lika överfyllda bord men man vågar påstå att det är mycket fint som lämnats in i de storlekarna med.

lite annat som kommit in:

-> en hel del hello kitty från de minsta storlekarna & uppåt.
-> tvillingvagn
-> bärsele
-> tunnare baby overaller i fleece... perfekt till våren...
-> många badrockar/morgon rockar, en del av de helt nya
-> stövlar... perfekt nu när det är tö & slask väder
-> mera & fler leksaker.
-> myggnät till vagnen även bädd-saker till vagn/vagga
-> skate boards














TIPS! Ta tid att kolla ordentligt... det finns många fynd... =)


Lite mer


Lite som ännu inte hunnit bli upp-packat... Bl a ett par sommar byxor m nalle puh...kläderna i just denna påsen är från 62-92

 En liten bild på bord 62-68 till höger i bakgrunden strl 50-56 

 mys-fleece 86/92 

 Walking-rullator eller nått.... man lär sig gå med den.  



Mera kommer senare!

Här är det.

På lördag!! Karta hittar ni om ni letar lite här bland inläggen.



Denna bilden är tagen längs storgatan i marieholm med riktning från landskrona mot eslöv. Storgatan är den gamla vägen som går genom Marieholm. Kommer ni på nya vägen så kommer ni antagligen mot gaveln på huset istället. Om ni inte väljer att köra genom byn (ni som kommer från landskrona hållet). Huset ligger alltså precis bredvid den vita kyrkan.

Vi kommer att ställa ut skyltar, men förra året var det någon som roade sig med att plocka bort dem så ta gärna en titt på bilden här & på kartan:


Vad som kommit in

Lite allt möjligt, drygt hälften av säljarna har lämnat in & andra hälften lämnar imorgon.

litet urval:

-Åkpåsar
-massvis med fina mamma kläder, vissa helt oanvända
-böcker, leksaker & filmer
-bamse kläder..., en hel del i strl 86-92.. men även i andra storlekar
-regnkläder, stövlar
-solhattar
-jackor... bl a en helt ny jacka från polarn o pyret...rutig strl 68...finns även windstopper från po.p i större storlekar & jacka i samma märke.
- sommar kläder (shorts, sandaler...t-shirts & linnen)
- jeans i större storlekar
- Spel & pussel
-badshorts m spindelmannen 3-4 år även badskor/flip-flop sandaler strl 24 m spindelmannen
- tröjor m cars.... en hel del i strl 86-92 men även andra storlekar
-bil garage



jaja... det blev inte de bästa bilderna... nytt försök på den saken imorgon.... tejpen är för att stället ska hålla ihop... både byxor & jacka säljs.... 40kr... regnkläder har kommit in från strl 80 & uppåt..., & ännu mera kommer imorgon. :)


En rosa bobby-car.... underbart!


litet urval av leksakerna...finns mycket mer & ännu mer kommer... frisyr docka... nattlampa... bamse-lotto.... har även lämnats in vatten leksaker... olika byggsatser, hästböcker o bilbana +MYCKET mer =)


En liten glimt av alla skor... det är gummi stövlar, skor & sandaler från kavat.., taggy... gymnastik skor, foppa tofflor... sommar sandaler... tossor...mockasiner...



Mera bilder & info kommer under morgondagen....



Välkommen på lördag!

Till alla nya besökare, i bloggen hittar ni lite allt möjligt. Lite allmän info om i kikar runt & så även en del tips till de som säljer. Det finns även en karta i bloggen här för er som inte vet vart det ligger.

Vi kommer alltså att ha barnloppis på LÖRDAG nu på lördag! =)

Förväntar oss en bra dag med många fynd! 

Kika in lite senare idag & även imorgon för mera från oss....

Tips till säjare.

Vi har satt upp lappar lite här ovar om loppisen, en del har försvunnit redan efter några dagar, så om du som säljare vet någonstans som du tycker att det fattas så får du gärna hämta några lappar när du lämnar in dina kläder eller sätt upp en egen lapp. Det är ok, tänk på att det står: tid, plats, datum & gärna en länk hit så att man kan få mera info.

Som sagt vi har satt upp lappar, gjort annonser på internet, gjort en grupp på facebook, finns även en liten tråd om det på familjeliv (barnloppis i skåne) & denna bloggen. Men du som säljare påverkar också resultatet av försäljningen, sprid ut till nära o kära som kan vara intresserade! Oavsett hur mycket reklam man än gör så finns det ingen bättre reklam än att höra saker & ting från vänner & bekanta. Det är det som fastnar mest.

& berätta om denna bloggen, om det går så kommer vi lägga upp lite bilder ikväll på lite som blir inlämnat idag.... så ni får ett smakprov..



BARNLOPPIS PÅ LÖRDAG! NU PÅ LÖRDAG! GLÖM INTE ATT FÖRA DET VIDARE!





besöks rekord =)

hoppas det är ett gott tecken :-)

Varmt välkomna på lördag... ska uppdatera imorgon med vad som lämnas in :)

lite mera info.

Till våra säljare:

Ni kan lämna in kläderna torsdag 15.30-18.30 eller fredag 15.30-17.00

Therese, jag skriver till dig på facebook =)

På facebook.

Finns det en grupp som heter Barnloppis i Reslöv (mellan Eslöv & Landskrona) 20e mars... Gå med du med... finns lite all möjlig info där..., några av säljarna har tagit tillfället i akt att berätta vad de lämnar in på loppisen (märken o typ a saker osv). Gå gärna med i gruppen, som säljare har du där en utmärkt möjlighet att göra lite reklam för det du lämnar in :)

Annars kan berättas att när det gäller kläder har vi just nu säljare som lämnar in allt mellan strl 50 & upp till 170. Ganska jämnt mellan pojk & flick hittills.


Alla som kommenterat

Om att de kommer att sälja i år av de som kommenterat här i bloggen är nu uppskrivna, ni som sålt förra året har kvar era nummer.

Barnloppis i skåne

Mellan Eslöv & Landskrona., mer info hittar ni här i bloggen.


Säljarplatser.

Antalet säljarplatser är begränsat, så ni som är intresserade gör bäst i att anmäla intresse inom kort. Förra året fick vi tacka nej till en del av de som ville sälja eftersom vi begränsat antalet säljare.

Varför begränsar man? För att få plats mestadels eftersom det ändå inte finns hur mycket utrymme som helst. Men det är kul att så många vill vara med :)

ni kan anmäla ert intresse under detta inlägg, det går att lämna kommentarer här under, gör så om du är intresserad av att sälja :-)

RSS 2.0