SPel & PUssEl

Är en favorit....MEN kära säljare....gå igenom dem hemma innan försäljning & skriv på prislappen om spelet/pusslet är komplett eller inte....att köparna står & öppnar lådorna för att kika efter själva blir sällan bra. Då är det bättre att det redan står på asken om något fattas eller ej.


Säljartips

Vad kan man sälja? Det är många som undrar över det & svaret är att allt som har med barn & gravidet att göra är säljbart.

Här är en liten checklista på saker man kanske annars glömmer....
-> DVD filmer...går fort åt!
-> Barnböcker
-> Baby artiklar (bärsele, filtar, skallror etc).
-> stövlar & regnkläder
-> Fotbolls skor
-> Sommarleksaker
-> LEKSAKER...det som alltid går allra bäst
-> Cyklar, skateboards osv...

JUst för gravida finns det oftast mycket fint att fynda till babyns första tid...så man kan spara in lite på det området. De sakerna används ofta under så kort tid, samt så får man mycket i present vilket leder till att att det ofta finns helt nya fyndigheter med på detta området hos oss....dubletter som aldrig blivit använda får nu chansen av någon annan.


STOPP!

vi har nu säljar stopp på de mindre baby storlekarna. OM någon skulle meddela att de hoppar av eller inte kommer att sälja i dessa storlekar så kommer vi att öppna upp för fler att anmäla sig. Håll utkik på Facebook i vårat event där vi har en grupp som heter "Barnloppis mellan Eslöv & Landskrona" den är öppen för alla som vill gå med. Har du inte Facebook ska vi försöka att vara lika kvicka med att anmäla öppningar här i bloggen.

Anledningen till att vi har det begränsat är för att erbjuda de bästa förutsättningar för de som är med & de som sedan kikar på kläderna. Det ska helst inte vara omöjligt att gå igenom de olika storlekarna.


Vi har fortfarande lite platser på 110-128 Samt på 134-170.

Då börjar vi med bilderna...

Ni som säljer, posta bilderna på facebook så lägger vi in några utav dem här :)

 strl 62/68 5:- st.
 strl 74 5:-
 50:-

Att sälja hos oss?

Våra säljare har det ganska bra, vi har en mindre avgift för att få sälja & tar ingen provision på det som säljs. Det kan komma att förändras i framtiden om vi behöver det men då kommer det att vara för att det behövs inte för att vi ska tjäna på det. Kostnaden för att sälja hos oss går oavkortat till alla praktiska saker runt om.

Vi har begränsat med platser för att de säljare som vi tar in ska kunna sälja så mycket som möjligt. Vi har X-antal platser som vi fyller på med först till kvarn taktiken, sedan går vi igenom de säljare vi har & ser om det fattas i någon storlek. Skulle det visa sig att vi har fullt utav säljare til baby kläder men för få som säljer ex 110-116 så har vi en plats över till en sådan säljare men annars är det fullt. Tanken är att de som kommer & handlar på loppisen ska kunna hitta något i varje storlek.

Eftersom vi har så många som vill sälja & få platser har vi lite krav på er som får chansen att vara med, vi vill att ni ska vara delaktiga i att sprida ut när barnloppisen är, via bekanta, internet eller kanske en liten lapp på arbetsplatsen, ni väljer själv. Men kom ihåg att även ni bidrar till att göra det så bra som det blir.

Vi har inte egna bord som man står vid, man får ett säljar nummer i från oss, man kan inte hitta på ett eget nummer & komma till oss oanmäld, det fungerar inte. Man märker sedan alla sina leksaker/kläder med en prislapp, frystejp brukar fungera bra till det ändamålet. Först skriver man sitt säljar nr. gör gärna en ring runt numret så att man vet att det är ditt nr. Sedan skriver man summan man vill ha för det. (bland bilderna från i höstas kan man se prislapparna på några av plaggen). Man kommer till oss på inlämningstiderna under torsdagen eller fredagen & lämnar in det som ska säljas.

Efter Loppisen sorteras kläderna gemensamt upp så att man får allt med sitt egna nummer på med sig hem, det vill säga det som inte blivit sålt. I år kommer vi att ha en del erbjudande sista timmen så det är viktigt att vi väntar med att packa ihop tills 14.00. Man får även pengarna för det man sålt i samband med att kläderna hämtas.

Nytt för i vår är att vi har Happy Hour sista timmen med erbjudande....mer om detta får säljarna veta separat.

Man kan sälja allt som har med barn att göra, kläder, leksaker, babytillbehör, gravid kläder, skor, vagnar....listan kan göras lång. Vi har fått så mycket beröm från tidigare att det varit fräsht så vi vill även i fortsättningen att det är tvättat & ok skick, vi sorterar bort kläder med färska fläckar som verkar otvättade för att de inte ska förstöra för kläderna runt om. Tidigare har det varit superbra & vi hoppas att det fortsätter :-)


Dags igen!!!!

19e mars.....boka in!!

Mera info kommer strax det går fortfarande bra att anmäla sitt intresse via bloggen, vi kommer att ha en del nyheter i år men antalet platser kommer fortsätta vara begränsat.

Gå med i våran grupp på facebook....
Barnloppis mellan eslöv & landskrona


RSS 2.0