Att sälja.

Hur går det till?
 
maskerings & frystejp är bra att märka med, kolla så att den sitter fast & om den är stark sätt den då inte över tryck på kläder så att trycket följer med när man tar bort tejpen.

-> först måste du anmäla ditt intresse för att få sälja,  ingen som inte har fått säljnummer tilldelat av oss kommer att få sälja.

-> Sedan märker man ALLA sina saker/plagg med säljarnumret samt med vilket pris man vill ha för plagget/saken, man får själv ansvara för att man märker sina saker så bra att lapparna inte ramlar av.


-> Man betalar en avgift för att få delta men ingen procent på försäljningen :D

-> Man lägger själv upp sina saker under dagarna innan loppisen (tid & datum återkommer vi med).  Alla plagg läggs upp efter storlek, dvs du som säljare har inget eget bord.

-> Hjälp gärna till! Anmäl ditt intresse om du vill hjälpa till :-) viktigt att det är seriöst & att man inte uteblir eller måste hem direkt, om alla gör sitt så kommer vi snabbt bli klara efteråt! :D

-> Alla säljare kommer strax innan barnloppisen stänger & hjälps åt att samla ihop sakerna. Eftersom ingen tjänar något på loppisen utöver de som säljer saker där så finns det heller ingen som "arbetar" där utan alla får hjälpas åt. Man får även pengarna man tjänat då :-)

-> OM något inte hämtas efter loppisens slut så sparas det inte heller, med andra ord hämta era saker! :)

-> vi ansvarar inte för sakerna som lämnas in utan det är på egen "risk" dvs, om du lämnar in en leksak & någon av kunderna skulle peta på den så att den går sönder så är det inget vi ersätter. Vi försöker så gott vi kan att hålla öga på de som kommer för att handla. Å andra sidan kan vi ju inte heller lämna några garantier för leksaker o annat som säljs, du som säljare får gärna skriva på sakerna om något fattas, behövs nya batterier, sönder, komplett osv.., (Tänker speciellt på spel & leksaker då).


Barnvagns tips.

 Vill du sälja din barnvagn på loppisen? Ett smart tips är att lägga ut vagnen på blocket samtidigt, skriv att vagnen kommer att finnas för köp/visning på loppisen, på så vis ökar du chansen till försäljning dels genom att du även kan visa upp vagnen för de som kommer till barnloppisen & dels för att alla de som aldrig blir klara till att ringa & boka tid för att  kolla på din vagn får en plats, datum & tid som de kan komma på. & naturligtvis ökar dina chanser att få sålt mera av det andra du lämnat in (om du lämnar in något mer då).

20e mars

   

BarnLoppis.

Vad kan man sälja?

Det som har med barn att göra.., kläder, leksaker, film, böcker, skor, vagnar, baby tillbehör, cyklar, bärsele, skridskor osv...

Nästa Barnloppis

Blir den lördag 20e mars. Reslövs prästgård.

Ni kan anmäla ert intresse som säljare här (skriv en kommentar under detta inlägg, ingen annan kommer att kunna se din kommentar) Du skriver ditt namn, tel & vad du kommer att sälja. Ja du behöver inte vara helt precis med allt du kommer att sälja, men för att vi bäst ska kunna marknadsföra loppisen kan det vara bra om vi vet om du ska sälja en vagn, cykel ungefär vilka storlekar du har på kläderna.

Det blir bara större & större för varje år så vi hoppas kunna fortsätta i den utvecklingen! Men vi tar bara emot ett visst antal säljare så om du vill vara med får du anmäla dig i tid :-)

RSS 2.0