Riktlinjer för säljare

-> Märk dina saker/plagg ordentligt med lappar/tejp som inte ramlar av, frystejp är ett bra tips.. kolla bara så att den inte är såpass stark att man tar sönder plagget eller dess tryck när man drar bort tejpen. Att fästa lapparna med nålar är inte ok.

-> Du lägger själv upp dina plagg på storleks borden när du kommer, vi hjälper dig i mån av tid.

-> angående pris & vad som ska säljas? Allt som rör barn/baby/graviditet fungerar bra att sälja.., får ofta frågan om prissättning... det är svårt..bästa tipset är att sätta ett pris du själv skulle kunna betala för plagget/saken. Sälj bara det du själv skulle kunna köpa.

-> Alla plagg ska vara tvättade, ( vi kommer att plocka bort plagg som har "färska" fläckar el dyl. de återlämnas till säljare).

-> Plagg efter säsong.

-> Ang leksaker, det finns redan leksaker i byggnaden där vi håller våran barnloppis. Därför är det viktigt att ni märker era leksaker noggrannt. Skriv även på spel o pussel om det saknas något eller om det är komplett.

-> & glöm inte... alla hjälps åt att dela upp kläderna som blir över (du tar alltså tillbaka det som inte blivit sålt), efter varje gång hittills har det funnits en hel del kvarglömt, vi har inte möjlighet att ringa upp de som glömt något, du får själv komma tillbaka några dagar senare när det är öppet & höra om du känner att du saknar något. Annars lämnas det till Röda korset.

-> Du ansvarar själv för det du lämnat in, vi göra vårt bästa för att allt ska fungera bra & minimera svinn.

-> Efter 14.00 börjar vi sorteringen samt summeringen av allas pengar.


Har jag glömt något? Fråga eller kommentera på ! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0